Fly til Norge

Fjeller og fjorder, nordlys og midnattssol. Fly med SAS for å oppleve den fantastiske norske naturen. Enten du vil til Nord- eller Sør-Norge, så har vi en flygning som tar deg med dit.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til/innen Norge fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Alta, Bergen, Bodø, Harstad-Narvik, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen (Svalbard), Oslo, Sandefjord, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Seattle og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok og Tokyo).

Se nordlyset og midnattssolen

Ta en pause fra byens lys og prøv å få et glimt av nordlyset. Fra slutten av september til slutten av mars er det mørkt i Norge fra tidlig på ettermiddagen til sent på morgenen, og nordlysene danser ofte over himmelen. Om sommeren får du 24 timer med sollys over polarsirkelen, siden solen aldri går ned. På denne tiden av året har Nord-Norge 76 dager med midnattssol. Og enda lenger nord – på Svalbard – har de fire måneder med midnattssol.

Ta Flåmsbanen

Hopp på Flåmsbanen og opplev en av de vakreste togreisene du noensinne vil se. Toget går fra enden av Aurlandsfjorden opp til de høye fjellene på Myrdal stasjon, og tar deg med gjennom det utrolige norske landskapet. Ut vinduet ser du Kjofossen, som forsyner Flåmsbanen med elektrisitet.

Fly til <em>Norge</em>

JULI 2022

Plask, sprut og pur glede! Her er de beste stedene for deg som elsker å bade, ta badstue eller få deilige skjønnhetsbehandlinger og massasje.

Fantastiske The Well

The Well

På dette spa-anlegget på Sofiemyr i Oppegård kommune øst for Oslo er det 11 bassenger, 15 saunaer, 25 forskjellige behandlingsrom, hager, grotter, lounger og en restaurant. Til sammen fordeler spaet seg over 10 500 kvadratmeter og tre etasjer. Og her er det ikke spart på noen ting. Det er luksuriøst, komfortabelt og flott. Du kan selvsagt fryde deg over fasilitetene, men også delta i «ritualer» i badstuene, som for eksempel aufguss, der badeverten heller eteriske oljer på ovnen. Velg og vrak i en rekke behandlinger og massasjer. Er du glad i å svømme, skal du vite at bassengene utendørs- og innendørs har bra lengder så du kan få en liten treningsøkt ut av oppholdet. Blir du sulten kan du spise i spaets restaurant eller bare ta en øl i loungen foran peisen. Kunstinteresserte kan se utvalgte verker fra investor Stein Erik Hagens store kunstsamling. En dag her føles som en hel ferie i seg selv. Hvis du liker stedet eller ikke bor i Oslo, skal du vite at det nå bygges et hotell i tilknytning til spaet.

Sjø og sol på Son Spa

Son Spa

Dette lille, vakre tettstedet, vel 40 minutters kjøring fra Oslo, med sine små hvitmalte hus, er verdt et besøk i seg selv. Her finner man jo et lite stykke sørlandsidyll – og derfor legger mange båter til i sommermånedene. På Son Spa, som åpnet i 2008, kan du fylle opp energitanken og leve litt luksuriøst. Spaet er 2 000 kvadratmeter stort, har basseng, badstue, varme og kalde kilder, utendørs boblebasseng, det hele med flott utsikt over fjorden. Du kan selvsagt få behandlinger for hele kroppen. Som gjest kan du delta på spaets gruppetreningstimer. Du kan prøve tai chi, trene styrke eller trene i vann. Blant annet. I restauranten får du alt fra krabbeklør til reinsdyr. Og ja, du kan overnatte.

Farris bad i Larvik

Farris bad

Spahotellet Farris Bad har fått flere utmerkelser både av reisebransjen og av Trip Advisor. Kanskje ikke så rart? Spaet ligger vakkert til i strandkanten i Larvik, vest for Oslo. Her kan du fråtse i baderitualer og behandlinger som får deg til å føle deg frisk og nyskrubbet. Helt skjønt! Har du lyst til å gjøre yoga, så kan du også det, det tilbys yogatimer hver dag.I restauranten kan du spise solide norske ingredienser: Blåskjell, sjøkreps, kveite, andebryst fra Holte gård og kanskje norske oster til dessert?

Flott og luksuriøst spa i Trondheim

Britannia

Det gamle hotellet Britannia i Trondheim ble åpnet i 1870, men har vært stengt for oppussing, og åpnet på nytt igjen i april, 2019. Hotellet sørger for at gjestene virkelig kan kose seg. Britannia spa har basseng, badstuer, isbad, avslapningsrom, jacuzzi og treningsrom. På behandlingsmenyen får du alt fra ryggmassasje til pedikyr. Spaet har også behandlinger for menn og barn. Et stalltips: Kokk Christian André Pettersen som vant bronse I Bocuse d’Or i 2019 er kjøkkensjef på hotellets Michelinrestaurant.

For deg som elsker ski og fjell

Norefjell Ski & Spa

Er du glad i ski, så har vil du komme til himmelen på Norefjell Ski & Spa. Her kan du stå på ski gjennom vinteren og kombinere fart og snø med fantastiske behandlinger på spaet. Er du ikke fullt så glad i snø, kan du dra rett i bassenget og eller ta en massasje. Eller bare slappe av. Med de store vinduene får du likevel en følelse av natur på nesetippen. Dessuten kan du nyte kulden i utendørsboblebadet. Er du ikke gjest ved hotellet, kan du kjøpe adgang til spaet. PS: Hotellet har blitt kåret til blant Norway’s Leading Spa resort og Norway’s Best Ski Hotel.

OKTOBER 2022

Her finner du landets mest spektakulære utsikter. Finn fram turskoene og kom deg ut og opp i fjellet.

Den Norske Turistforening er den største friluftsrganisasjonen i landet med 300 000 medlemmer. Den har et unikt nettverk av turisthytter som er åpne for alle. Medlemmer får rabatt, men overnattingen på hyttene er fortsatt et rimelig alternativ for ikke-medlemmer.

Det finnes totalt 550 hytter rundt om i landet, og de omtales ofte i rosende vendinger for sin uformelle og koselige atmosfære. Noen av hyttene er betjente hytter, der vertene tilbyr tre retters middager og kan gi gode råd om turforholdene i området. De ubetjente hyttene er enten åpne hele tiden eller kan låses opp med en universalnøkkel du bestiller fra DNT. Et opphold på DNTs hytter koster deg mellom 200 og 300 kroner per natt på en ubetjent hytte, og rundt 900 kroner inkludert fullpensjon på en betjent hytte.

Statskog, landets største grunneier, har også 70 hytter til korttidsutleie i vakre turområder rundt om i landet.

Fem turstier å oppdage i Norge

Romsdalseggen

Romsdalseggen byr på trollbindende utsikt over Romsdalsfjellene og fjordene, elven Rauma som bukter seg nedover i dalen og Åndalsnes. Turen tar seks til åtte timer. Etter den første stigningen kan du velge å ta den vanlige ruten videre langs fjellryggen eller den litt enklere ruten som går utenom de bratteste partiene. Ruten er åpen fra våren til snøen faller om høsten, men det er best å gå her når været er fint. Romsdalseggen er en lang tur, men for større barn med litt fjellerfaring, er den en flott opplevelse. Den såkalte «familieruten» tar rundt seks timer og er litt mindre krevende enn den vanlige ruten.

Besseggen

Turen over Besseggen byr på fantastisk utsikt over den uberørte fjellheimen. Den er verken spesielt krevende eller spesielt riskofull, men du får likevel følelsen av å være litt vågal når du kaster et blikk nedover mot den grønne innsjøen Gjende på den ene siden og det mørkeblå Bessvatnet på den andre siden. Start gjerne med en overnatting på Gjendesheim før du morgenen etter tar båten inn til Memurubu over Gjende og går derfra. Besseggen er 16 kilometer lang, og det høyeste punktet ligger på 1743 meter over havet. Beregn åtte timer på turen. Hovedsesongen er juli, august og de første helgene i september. Barn fra sju år og oppover som er vant til å gå på tur, burde ikke ha noen problemer med å klare turen.

Only to be used for Scandinavian Traveler articles on sas.xx

Foto: Sebastien Goldberg/Unsplash

Preikestolen

Selve gåturen ut til Preikestolen er unnagjort på under to timer for dem som er vant til å gå i ulendt terreng. Barn og utrente turgåere må beregne å bruke mellom to til tre timer én vei uten pause. Høydeforskjellen er 330 meter og distansen 3,8 km Turen ender på det flate platået, 604 meter over havet. Stien er bred, og steintrapper er bygget flere steder på veien. Likevel bør du ikke undervurdere lengden. Kombiner gjerne turen med et måltid eller en overnatting på Preikestolen Fjellstue. Mest vanlig er det å gå denne turen mellom april og oktober. Vinterstid anbefales turen ikke.

Kjerag

Kjerag troner majestetisk 1 000 meter over Lysefjorden innenfor Stavanger. Den loddrette, blankskurte granittveggen har lenge vært beundret fra fjorden, men ønsker du en annerledes opplevelse bør du ta turen opp til Kjeragplatået og Kjeragbolten. Selve Kjeragplatået er goldt med mye stein og blankskurte berg. Terrenget er tungt og krevende, men vel fremme får du lønn for strevet med utsikt til den berømte Kjeragbolten og Kjeragsteinen. Steinen er et yndet fotoobjekt, der den ligger inneklemt mellom to loddredde fjellvegger. Det er enkelt å stille seg opp på den. Turen til Kjerag er 10 kilometer lang og tar rundt fem timer. Høydeforskjellen er på 750 meter. Det er en ganske krevende tur og egner seg ikke for barn under sju år. Turen bør gås om sommeren.

Galdhøpiggen

Norges høyeste fjell byr på en storslått utsikt over Jotunheimen. Men Galdhøpiggen, som ruver 2 469 meter over havet, er mer enn et fjell. Den er også et symbol på forholdet mellom nordmannen og fjellet. De fleste nordmenn vet hva du snakker om når du sier «2 469» står for. Men du trenger ikke å være noen fjellklatrer for å komme deg opp til topps. Fra Juvasshytta fjellstue er det en ganske enkel tur. Turen tar rundt sju timer tur/retur. Fra Juvasshytta er det breføring over Styggebrean og opp til toppen. Gå samme veien tilbake, eller ned til Spiterstulen, en annen turisthytte. Dette er en familievennlig rute som passer for turvante barn. Aldersgrensen for å delta på breføringen over Styggebrean er sju år. På toppen av Galdhøpiggen er det en fjellstue som serverer drikke og snacks. Du kan også kjøpe postkort her. Tidligere var hytta Nord-Europas høyestliggende postkontor.

Tips for en fottur i Norge

Rejseplanlægning, hytter og tilbud i Norges bjergland: dnt.no
Hytter og turråd:
statskog.no og inatur.no
Til turplanlægning og rådgivning:
ut.no
Magasin om friluftsliv med de seneste nyheder om, hvad der sker:
utemagasinet.no
Vejrudsigter:
yr.no

JUNI 2023

De er en del av verdensarven og byr på fartsfylte eventyr og spektakulær utsikt. Hollywoodfilmer bruker dem til og med i storfilmer. Norges unike fjordlandskap må rett og slett oppleves i virkeligheten og har en selvskreven plass på listen over reisemål for alle reiselystne. Her får du våre favoritter.

I Douglas Adams science fiction-serie Haikerens guide til galaksen viser det seg at hele jorden er bygget og designet av utenomjordiske. En av verdensbyggerne har til og med fått pris for utformingen av Norges kystlinje med alle fjordene. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor forfatteren valgte dette området som symbol for naturens skjønnhet, for norske fjorder byr på noen av verdens vakreste landskap. National Geographic har til og med sagt at fjordene på Vestlandet er «verdens mest ikoniske reisemål». Så hvilke fjorder bør du absolutt få med deg?

Geirangerfjorden

Dramatiske, bratte fjellsider, snødekte topper og eventyrlige fosser gjør UNESCO-listede Geirangerfjorden til selve symbolet på norsk natur. Det er mange måter å oppleve disse majestetiske omgivelsene på og la seg imponere av den voldsomme naturen. Gå den nasjonale turstien opp til Fosseråsa. På veien passerer du også bak Storsæterfossen! Er du ute etter et adrenalinkick, kan du ta zipline, klatre gjennom ville juv eller ta deg opp til et av de mange utsiktspunktene.

Nærøyfjorden

Nærøyfjorden, som er en del av den lange Sognefjorden, er både vill og vakker. Sammen med Geirangerfjorden ble Nærøyfjorden i 2005 satt på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvsteder. Når du kommer til Nærøyfjorden, er det nesten så man ikke kan tro sine egne øyne. På det smaleste er fjorden 250 meter bred, og fjellene strekker seg opptil 1400 meter over havet. Gå ikke glipp av fossen med to navn: Sagfossen og Lægdafossen. På det høyeste faller vannet fritt 125 meter ned i juvet.

Only to be used for Scandinavian Traveler articles on sas.xx

Nærøyfjorden. Foto: Tomasz Furmanek / VisitNorway.com

Lysefjorden

Du har sikkert sett Preikestolen, det flate fjellplatået som henger høyt over Lysefjorden, og som er kjent fra Tom Cruise-filmen Mission: Impossible – Fallout. En annen spektakulær fjellformasjon er Kjeragbolten, der en stor stein er kilt fast mellom to loddrette fjellvegger. Disse toppattraksjonene gjør Lysefjorden til et absolutt must for alle fjell- og fjordentusiaster. Vil du heller beundre fjellene fra vannet, finnes det også mange båtturer på Lysefjorden.

Nordfjorden

Nordfjorden byr på allsidige naturopplevelser. Isbreer, fjell og øyer – her finner du også verdens høyeste sjøklippe, Hornelen, og den kritthvite sandstranden Grotlesanden. Det er et perfekt sted for eventyrlystne familier, uansett alder og erfaring. Hvis de minste blir trette i bena, kan dere ta Loen Skylift til toppen av fjellet Hoven, men det finnes også mer strabasiøse måter å komme seg til toppen på, blant annet Via Ferrata Loen, som er sikret med wire hele veien opp, og er en av Europas mest komplette klatrestier. Surfeinteresserte kan dra ut til Norges vestligste punkt, Vestkapp, mens de mer adrenalinsøkende kan suse ned mot fjorden på terrengsykkel.

Trollfjorden

Liker du dramatikk, er Trollfjorden i Lofoten det rette stedet. Her stuper fjellveggene ned i den blå fjorden som er omkranset av spisse fjelltopper. Fjorden er liten, kun 2 km lang, og det smale innløpet skaper en mystisk stemning. Hit kommer du deg kun med båt eller kajakk, men vel fremme kan du oppleve et vilt fjordlandskap, langt utenfor allfarvei. Fjorden har også en spennende historie. Her barket tradisjonelle småbåtfiskere sammen med dampskipsredere i 1890, i det som kalles Trollfjordslaget.

Hardangerfjorden

Våren er spektakulær i Hardanger med hundretusener av blomstrende frukttrær i skråningene ned mot fjorden. Området er kjent som «Norges fruktfat», og fruktblomstringen starter som regel i midten av mai og varer omtrent en måned, men variasjonene er store, slik at noen ganger starter blomstringen allerede i april. Når du er i Hardanger må du også huske å smake på den lokale sideren. Langs fjorden finnes det mange spennende aktiviteter: ta turen til det spektakulære fjellutspringet Trolltunga, gå på bretur på Folgefonna, prøv en av via ferrata-rutene i området eller lytt til drønnet fra Vøringsfossen.

Sognefjorden

Den mektige Sognefjorden er Norges lengste og dypeste fjord. Den ligger like nord for Bergen og skjærer seg 205 km inn i landet med en rekke mindre, men ofte like kjente fjordarmer. Det er mange fantastiske turistmål i området, for eksempel Jotunheimen nasjonalpark, den verdensarvlistede stavkirken i Urnes og Jostedalsbreen, den største isbreen på det europeiske fastlandet.

DESEMBER 2022

På Vestlandet kan du teste styrken din i røffe fjell for så nyte måltider som får Michelin-inspektørene til å dele ut stjerner. Bli med til Bergen og Stavanger i år!

Hopp i havet!

Nordnes sjøbad

Når solen skinner i Bergen, og det er slett ikke for ofte (det er en del av sjarmen), er det bare å komme seg ut og nyte dagen! På Nordnes sjøbad kan du, som navnet indikerer bade i sjøen. Men det er også et oppvarmet basseng her. Vinterbading har blitt en «het» trend i Norge og også her kan du kombinere et bad med badstue.

Kajakk i fjordene

Fjord Tours

Bergen ligger mellom Sognefjordene og Hardangerfjorden. Det er et geografisk faktum du bør utnytte. Vi foreslår kajakktur i Nærøyfjorden, som er en fjordarm av Sognefjorden. Når du stille glir gjennom vannet og ser opp mot de steile fjellene som stiger 1 800 meter til værs. får du virkelig en følelse av hva det vil si å leve i Norge. Har du ikke egen kajakk, kan du for eksempel dra med Fjord Tours.

Stjerner i sikte

RE-NAA

Velkommen til kokkens forestilling, står det på Re-naas nettsted. Og det er nettopp det du får. Restauranten i Stavanger har en åpen løsning der kokker, servitører og gjester er i samme rom uten noen disk. Råvarene kommer selvsagt fra Rogaland. Restauranten har to stjerner i Guide Michelin.

Vill vandring

Preikestolen

Vestlandet er velsignet med ranke fjell, tøffe stigninger og spektakulære fjellformasjoner. Prekestolen, det røffe fjellplatået 604 meter over havet på nordsiden av Lysefjorden, ikke er av dem. Her får du sug i magen. Kanskje ikke rart at filmfolkene bestemte seg for å skyte enkelte scener i filmen Mission: Impossible - Fallout her (men i filmen ble fjellveggen framstilt å ligge i India).

Vikingetid

Viking House

Mange ser for seg at vikingene var ville og grusomme. Det er så visst et snev av sannhet i det, men de hadde også organiserte samfunn der kvinner hadde solide posisjoner. På Viking House i Stavanger kan du reise tusen år tilbake i tid med VR-briller på nesetippen og se hvordan det var. Nesten. Er ikke dette nok kan du dra på guidede turer i vikingenes fotspor med Guidecompaniet.

SEPTEMBER 2023

Norge er virkelig et land som elsker snø og skikjøring, og det er ikke så rart med tanke på de høye fjellene som dekker store deler av landet. Dette er Norges beste skisteder for såvel nybegynnere som eksperter.

For andre skandinaviske skikjørere er det lett å bli litt misunnelig på Norge. Både for landets suksess både i skisporet og alpinbakkene i årenes løp, men kanskje først og fremst for sin geografi der Norge kan skryte av høye fjell som dekker store deler av landet sammen med en genuin og inviterende skikultur som går på tvers av generasjoner. For i Norge er ski både hverdag og fest. Å stå på ski er noe som hver eneste mann, kvinne og barn gjør i helger og ferier, uansett om det er langrenn eller utfor, eller kanskje en topptur.

Oppdag Norge på snø du også. Her finnes mengder av både små og store skisteder som tilbyr fantastiske opplevelser i vakker, skandinavisk natur. Og om du er klar for å ta deg til toppen selv på turen din, å gå på topptur, kan du få unike opplevelser i storslagne landskap der spisse fjell møter dype fjorder. God tur!

Fly til: Oslo

Hemsedal

Norges mest besøkte skisted ligger bare tre timer nord for hovedstaden Oslo. Her er det aldri hvilepuls og med full fart fra morgen til sent på kveld. Start dagen i de velpreparerte, lange løypene før du kjenner deg varm nok til offpist-kjøringen som er blant den beste i Skandinavia. Når bena har gitt opp for dagen drar afterskien i gang. Kanskje den villeste og morsomste som finnes på våre nordlige breddegrader med full fart til langt ut i de små timene.

Only to be used for Scandinavian Traveler articles on sas.xx

Hemsedal, Foto: Shutterstock

Fly til: Scandinavian Mountains Airport

Trysil

Trysil ligger rett på den andre siden av grensen til svenske Sälen, men byr på nesten dobbelt så mange høydemeter og enda mer skikjøring i et heissystem med hele 31 skiheiser og 68 løyper. Om du elsker å kjøre i løyper har du virkelig kommet til rett sted, for få steder i Skandinavia kan lokke med like fine løyper for herlig sugende carving-kjøring i bredt og akkurat passe bratt terreng.

Fly til: Trondheim

Oppdal

Norges tredje største by Trondheim, er hjemstedet til mange langrennsløpere i verdensklasse og er virkelig en vinterby. Dessuten skal VM på ski arrangeres der i 2025. Men om du foretrekker alpint er den lille perlen Oppdal, et par timer vestover, et opplagt mål. Her finner du fantastisk offpiste-kjøring, ikke minst fra den nybygde Vangsliekspressen kombinert med svært gode carving-løyper. Og når skidagen er over kan du vandre rundt i en av Norges fineste småbyer.

Fly til: Bergen

Myrkdalen

Kystbyen Bergen er et av de mest nedbørrike stedene i Europa. Som skiløper er det bra, for stormene fra nord trykker på fra Atlanterhavet om vinteren, og det betyr at det kommer enorme snømengder i fjellene et stykke inn fra kysten. Som i lille Myrkdalen som hører til de skistedene i Europa som får aller mest snø hver vinter. Det igjen betyr muligheter til pudderkjøring som du ikke finner maken til i Skandinavia.

Fly til: Harstad-Narvik

Narvikfjellet

Om det fantes en konkurranse for verdens beste skibakke i byen, ville Narvikfjellet komme på pallen. For rett utenfor bygrensen finner du skiheiser til løyper som er blant de beste i Skandinavia med mange høydemeter, fine løyper og en myteomspunnet offpiste-kjøring. Alt med storslagen utsikt over Ofotfjorden. Kom hit i slutten av april eller i begynnelse av mai så kan du kan stå på ski i midnattssol!

Lofoten

Norges kanskje fineste «skisted» har hverken skiheiser eller løyper. For her ute på øygruppen Lofoten innbys det til toppturer som er blant de vakreste i verden. Spisse fjelltopper skyter over 2 000 meter rett opp fra havet. Fra toppene har du mektig utsikt med fjell og hav i alle himmelretninger. Det er en opplevelse som alle skiløpere bør oppleve minst én gang i livet. Her er fjellguide obligatorisk. Vårt stalltips er å ta inn på den gemyttlige Lofoten Ski Lodge i Kabelvåg. Der tilbys både overnatting, guiding og fersk fisk fra havet rett utenfor.

Fly til: Ålesund

Strandafjellet

En drøy times bilvei fra den vakre kystbyen Ålesund ligger det lille samfunnet Stranda ved den storslagne Storfjorden. Selve skiområdet ligger på to sider av samme dal og byr både på mange høydemeter og enorme muligheter til offpist-kjøring og kortere turer. Stranda er dessuten svært snøsikkert. En liten perle som er vel verd å oppdage for skientusiaster med smak for eventyr. Det lokale guidefirmaet Uteguiden viser deg mer enn gjerne de beste godbitene på en sikker måte.

SAS-appen vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev det norske landskapet med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i SkyTeam kan du fly til mange forskjellige land over hele verden. Våre destinasjoner

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.